SeeTrue Opleidingen en Trainingen

SeeTrue organiseert opleidingen en trainingen op het gebied van mindfulness, act, positieve psychologie, heartfulness en compassie
voor therapeuten, coaches, trainers, hr-medewerkers en mensen uit het onderwijs of bedrijfsleven.

Privacyverklaring SeeTrue

SeeTrue respecteert jouw privacy. Voor ons staat een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens dan ook centraal. Dat geldt natuurlijk als je onze websites bezoekt, maar ook als je klant bij ons bent. SeeTrue is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over de gebruiksvriendelijkheid van onze websites. Maar dan altijd geheel anoniem!

Doeleinden

Wij kunnen jouw persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Inschrijving voor onderwijsdoeleinden
  • Afhandeling van door jou aangevraagde (studie-)informatie of publicaties
  • Uitvoering van onze dienstverlening
  • Nadere informatievoorziening over actuele ontwikkelingen, nieuwe opleidingen, trainingen etc.
  • Samenstellen gebruikersstatistieken
  • Beveiliging en verbetering van onze websites.

Jouw gegevens zullen alleen voor de hierboven genoemde doeleinden worden gebruikt en worden maximaal zes maanden na voltooiing van een opleiding bewaard.

Verstrekking aan derden

Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens werkt SeeTrue met verschillende medewerkers, die als verwerker uitsluitend in opdracht en ten behoeve van SeeTrue zullen optreden. Daarbuiten zullen wij jouw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij SeeTrue daartoe verplicht is op grond van de wet. SeeTrue zal in dit verband alle redelijkerwijs mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen ter bescherming van de belangen van haar klanten en websitebezoekers.

Beveiliging

SeeTrue draagt - samen met eventuele verwerkers - zorg voor een passende organisatorische en technische beveiliging van persoonsgegevens. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor personen die daar uit hoofde van hun functie toe bevoegd zijn en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Hyperlinks

Onze websites bevatten hyperlinks naar websites van derden. SeeTrue is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en is evenmin verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies door deze websites. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die je bezoekt.

Cookies

Via onze websites kunnen wij gebruik maken van cookies, eenvoudige kleine bestandjes die door jouw browser kunnen worden opgeslagen op jouw computer. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens het bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. Wij maken gebruik van de volgende cookies om ervoor te zorgen dat onze websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn:

Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze websites correct functioneren, waardoor ze functioneel en bereikbaar blijven.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze websites door gebruikers. Door website-gebruik te meten kunnen we onze websites blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers. Om jouw privacy te beschermen hebben wij het amendement gegevensverwerking van Google geaccepteerd en worden jouw gegevens niet aan derden verstrekt. Ook worden IP-gegevens niet aan andere gegevens van klanten of bezoekers gekoppeld.

Advertentie-cookies

Wij maken geen gebruik van advertentie-cookies.

Wijzigingen

SeeTrue behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van SeeTrue. Je kunt jouw gegevens altijd opvragen, waar nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen. Neem hiervoor en voor andere vragen over ons privacybeleid gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aansprakelijkheid

Hoewel SeeTrue maximale zorg besteedt aan de op de websites getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. SeeTrue aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. Alle informatie en materialen op de websites zijn bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie op deze websites kan niet worden beschouwd als een advies. Beslissingen op basis van de informatie op deze websites zijn voor jouw eigen rekening en risico.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van SeeTrue zijn de algemene voorwaarden van toepassing van SeeTrue. Voor meer informatie, klik op deze link: http://opleidingen.seetrue.nl/formeel/algemene-voorwaarden/aanvullende-algemene-voorwaarden-van-seetrue

Autoriteit Persoonsgegevens

Wil jij een klacht indienen over het gebruik van jouw persoonsgegevens door SeeTrue? Neem dan direct contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043-3020075. Wij nemen jouw klacht direct in behandeling. Graag verwijzen wij je ook naar de Autoriteit Persoonsgegevens voor meer informatie.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring van SeeTrue of wil je informatie inzien, rectificeren of wissen? Dan kun je dit melden via email, telefoon, of via ons contactformulier.

043-3020075
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.