SeeTrue Opleidingen en Trainingen

SeeTrue organiseert opleidingen en trainingen op het gebied van mindfulness, act, positieve psychologie, heartfulness en compassie
voor therapeuten, coaches, trainers, hr-medewerkers en mensen uit het onderwijs of bedrijfsleven.

SeeTrue verzorgt sinds 2007 op professionele wijze mindfulness trainingen en nascholingen en heeft de activiteiten uitgebreid met verwante trainingen en opleidingen. De organisatie bestaat uit een aantal verschillende afdelingen en samenwerkingsverbanden.

SeeTrue kent twee afdelingen: Het trainingsbedrijf en de opleidingen.


SeeTrue Trainingen

In ongeveer 35 plaatsen in Nederland biedt SeeTrue mindfulness trainingen aan. Daarnaast worden er ook mindfulness vervolgtrainingen, ACT-trainingen en specialistische mindfulness trainingen aangeboden op verschillende plaatsen in Nederland. Mindfulness en opvoeding, mindfulness en eten, mindfulness en kanker, minsdfulness en zwangerschap en mindfulness voor kinderen en pubers zijn mindfulness trainingen die aangepast zijn voor deze specifieke doelgroepen.

Voor het bedrijfsleven heeft SeeTrue ook een aantal verschillende trainingen ontwikkeld, waaronder mindfulness trainingen gericht op hantering van stress op het werk en mindfulness en leiderschap. 


SeeTrue Opleidingen

SeeTrue heeft een heel scala aan opleidingen op het gebied van Mindfulness, Acceptatie, Compassie, Heartfulness en Positieve Psychologie voor therapeuten, coaches en trainers binnen en buiten de gezondheidszorg. 


De samenwerkingsverbanden

SeeTrue heeft actieve samenwerking gezocht met een aantal mensen en organisaties:

  • met het I AM-instituut (Instituut voor Aandacht en Mindfulness) van David Dewulf (voor de vervolgopleiding tot mindfulness trainer)

  • met Gijs Jansen. Dit heeft geleid tot de ACT-training en -opleiding gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

  • met Hanneke Jeronimus (huisarts) voor mindfulness en artsen.